Bemutatkozas

BEMUTATKOZÁS

Juhász Ferenc vagyok személyi edző, életmód- és táplálkozási tanácsadó. A TF-en diplomáztam, versenyszerűen atletizáltam. Hiszek a folyamatos önfejlesztésben, ezért mindig tanulmányozom a sport és fitness legújabb trendjeit. Ezekből kiszűröm a valóban hasznos és a fejlesztő ismereteket, amiket a már bizonyítottan működő funkcionális és preventív gyakorlatokkal együtt változatos edzéstervekké formálok. Így vendégeim nem unnak rá az edzésekre, és ha a kemény munka mellett jól is szórakoznak, akkor az elszántságuk nem csak egy „tavasz” erejéig ég bennük, hanem az az életük részévé válik.

Az életmódváltásban a sport mellett legalább ennyire fontos szerepet kap a táplálkozás. Ezt a saját példámon is megtapasztaltam. 8 évvel ezelőtt kezdtem érezni, hogy csökken a teljesítményem, fáradt és levert vagyok nap végén, nincs annyi energiám, mint előtte. Kerestem a válaszokat a miértekre, amiket hamarosan a táplálkozás tudományokban meg is találtam.

Megváltoztattam az étrendemet és ezzel – túlzás nélkül állíthatom – az életemet is. Súlyfeleslegem ugyan akkor sem volt, mégis az új ismeretek alkalmazásával egy ruha méretet csökkentem, szálkásabb lettem, pedig egyáltalán nem diétáztam. Testem minden salak- és toxikus anyagtól megszabadult, javult a teljesítményem, és idővel már a kávét sem kívántam, hiszen egyáltalán nem éreztem magam kimerültnek.

Elhagytam minden olyan táplálékot, amivel mérgeket juttattam a szervezetembe, miközben az evés élvezetéről nem kellett lemondanom. Az új ismeretek megszerzése és tesztelése eleinte nehéz volt. Akkoriban semmilyen fórum nem foglalkozott hitelesen ezzel a témával, általában csak diétadivatokról lehetett olvasni, amik legtöbbször téves, vagy félinformációkon alapulnak, és többet ártanak, mint használnak. Így magam kezdtem el gyűjteni a legújabb táplálkozástudományi eredményeket és az azokon alapuló elképesztően finom recepteket.

Mindezt a megszerzett tudást szeretném itt megosztani Veletek.

 

Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, és ha IGEN rájuk a válasz, keress fel bátran!

– Fáradt vagy, és napi több kávé sem elég?

– Többször is próbálkoztál már a fogyással, különböző diétákkal, de soha sem sikerült, vagy ha igen, nem tudtad azt tartósan megtartani?

– Sportolsz, de szeretnéd a teljesítményedet tovább javítani?

– Változatosabban és eredményesebben szeretnél edzeni?

– Egészséges, betegség mentes, hosszú életre vágysz, de érzed, hogy amiket most eszel, vagy teszel, ehhez nem lesznek elegek?

Mottóm: Használd a tested arra, amire eredendően teremtetett!

TANULMÁNYOK

2020. MoveLab Academy

– Oxigen advantage (szeminárium)

2019. EXOS Mentorship phase 1

– Nemzetközi erőnléti edző

2019. HELICA  STÚDIÓ

– Laborleletek értékelése a természetgyógyászati gyakorlatban

2019. WEIDER PROFESSIONAL

– Anyagcseretípusnak megfelelő táplálkozás (Metabolikus típusok)

2019. WEIDER PROFESSIONAL

– Életmód és Táplálkozási Tanácsadó

– Sporttáplálkozás, táplálékkiegészítés

2019. 360 Akadémia

– Microbion – A második agy (szeminárium)

2019. MOVEMENT CLINIC

– Stick Mobility

2018. MOVEMENT CLINIC

– Izomláncok hengerelése

2010. IWI

– Funkcionális tréner

2009. TFTI

– Testépítés és Fitness, Személyi edző

2009. TESTNEVELÉSI EGYETEM

– Testnevelő tanári Diploma