SZEMÉLYI EDZÉSEK

SZEMÉLYI EDZÉSEK

A sport szeretete már gyerekkorom óta elkísér. Több év versenyszerűen űzött atlétika és a Testnevelési Egyetemen szerzett diploma után sem hagytam abba ismereteim bővítését az edzések terén sem. Hiszek az állandó önfejlesztésben, ezért folyamatosan tanulmányozom a különböző sportok legújabb trendjeit. Ezekből kiszűröm a valóban hasznos és a fejlesztő ismereteket, amiket a már bizonyítottan működő funkcionális és preventív gyakorlatokkal együtt sokszínű edzéstervekké formálok.

A különféle feladatok kombinációjának száma végtelen, ezáltal vendégeim változatos edzéseken erősödhetnek, formálódhatnak, így azokra ráunni szinte lehetetlen. Ezáltal a sportolni vágyók a kemény munka mellett jól is szórakoznak, ezzel elősegítve azt, hogy az elszántságuk ne csak egy „tavasz” erejéig tartson, hanem az életük részévé váljon a rendszeres mozgás.

Amikor elkezdünk együtt dolgozni az első pár edzésen állapotfelmérés történik. Közösen meghatározzuk a célokat, és azt, hogy az ehhez vezető úton hol tart a vendég.
Az edzések időtartama kezdetben egy óra. Ez az időintervallum a későbbiekben kiegészül egy az edzés előtti és utáni 10-15 perces izomlánc hengerezéssel, amit az első pár edzésen megtanítok. Így a továbbiakban az együtt eltöltött egy órás időtartamot csak az edzésre tudjuk fordítani.